Читај ми!

Шта грађани Србије мисле о сукобу у Украјини?

Преовлађујући број грађана Србије подржава став државе према рату у Украјини, а да велики број њих заправо и не зна тачно да одреди која је то спољнополитичка позиција. То произилази из истраживања које је представљено прошле седмице, а реализовала га је организација "Нови трећи пут". Више детаља сазнаћемо од програмског директора организације, Димирија Милића.

Због рата у Украјини, смањеног дотока гаса и његовог поскупљења Немачка се налази у економској кризи из које се, по свој прилици, неће брзо извући. Неке анкете показују да Немци ову кризу виде као нешто још опасније од короне. На све то, принуђени су на драстичну штедњу свих енергената. До које границе грађани могу да издрже стезање каиша и како држава намерава да се носи са овим проблемима, тема је о којој ћемо разговарати са нашим дописником из те земље.

Многи ове вреле дане проводе на планинама. Ово лето, међутим, остаће упамћено по великом броју незгода и падова, чак и са смртним исходом. Шта све треба да знамо кад кренемо пут неког планинског одредишта и о чему посебно треба да водимо рачуна? Саговорник ће нам бити председник планинарског савеза Србије, Исо Планић.

Уредник и водитељ Оливера Стајић.

 

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво