Читај ми!

Рокументарац

Иако су албуми одавно преузели примат од синглова у комерцијалном смислу, чини се да се време синглова вратило. Не зато што се физички носачи звука у овом формату више продају већ зато што је медијски маркетинг постао такав да је краћа а бржа информација, првенствено у виду видео синглова, постала основни извор сазнања о новитетима.

То се најбуквалније односи и на музичку индустрију, те вам тако данас доносимо прегршт нових синглова који додатно подижу ионако већ превисоку температуру.

Крећемо од домаће кухиње где се упознајемо са новим синглом Стевана Доброте, првог добитника годишње награде за оригиналну музику за емисију "Добро јутро децо", па Скандинавије и група A-ha и The 69 Eyes, Велике Британије где нас чека Роби Вилиамс и Немачке где нас утемељивач правца познатог као Metal Opera Tobias Sammet проводи кроз предворје новог албума групе Avantasia, па све до Америке у којој се на сцену враћа Ozzy Osbourne.

Вежите се, полећемо!
 
Аутор и водитељ Александар Д. Петровић.

Фамилиологија Фамилиологија

Autor:
Редакција за децу и младе

Програм за децу и младе Радио Београда 1 постоји пуних шест деценија. Од тренутка када је Радивоје Лола Ђукић добио «партијски» задатак да организује нешто што би деци тих година било забавно и корисно, он је, талентован и мудар, направио дечју групу. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво