Читај ми!

Дрина је крива, медаља златна, а водич - дигитални

Фестивал хумора и сатире, „Крива Дрина“, одржава се у Зворнику у Републици Српској. Били смо тамо. Разговарали с учесницима, и неким од организатора. Чућете Негу Стјепановић, директорку тамошње, Народне, библиотеке. Боравак у Зворнику искористили смо и да посетимо Образовни центар „Петар Кочић“, где нас је дочекала Јованка Глишић, помоћница директора.

Зорица Јурковић Ембер, директорка Српског културног и медијског центра „Српски венац" из Будимпеште, међу добитницима је вредног, видовданског, признања-Златне медаље за изузетне заслуге у јавним и културним делатностима. У оквиру Центра раде и „Српске недељне новине", наш дугогодишњи медијски партнер из Мађарске.

До краја јула, како је најављено, појавиће се први водич за дигиталне номаде на територији АП Војводине. На изради водича ради Никола Сивч, председник Удружења за промоцију дигиталних номада „Be Happy, Work and Travel".    

Уредница емисије је Гордана Глигорић.

Музичка уредница: Снежана Станојевић

veceras.zajedno@rts.rs

Насловна фотографија : "Недеља књиге " у Сегедину. Фото: СНН 

Вечерас заједно

Autor:
Уредник редакције Ружица Зоркић Радичевић

Емисија магазинског типа која се емитује сваког петка од 21 час. Настала је 8. маја 1970. године с намером да одржава контакт с нашим људима који, како се наводи и у шпици емисије, „живе и раде далеко од родног краја“. Данас је емисија, осим дијаспоре, окренута и Србима у региону. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво