Читај ми!

Да проради адреналин

Људи су у савременом свету свакодневно изложени стресним ситуацијама, које никоме не пријају, па се често траже начини и могућности како би се тај стрес елиминисао. Они најхрабрији и најиздрживији решење покушавају да пронађу у адреналинским изазовима и авантурама. У Борковцу код Руме од 10 часова биће одржана 9. традиционална Адреналин трка у којој поред поред трчања, учеснике очекују и разне физичке препреке. Оне су у виду пењања уз зид, ношења тешких предмета, трчања кроз воду, пузања испод бодљикаве жице. Која су правила трке и колико се такмичара пријавило ове године рећи ће нам Мирјана Милићевић, која учествује у организацији манифестације.

Овог јутра причамо и о боровницама. Да се производња боровница исплати показују и подаци, који говоре да се све више пољопривредника опредељује за узгој ове културе, под којом сада у Србији има скоро 3.000 хектара.Добра откупна цена се очекује и ове године, а најквалитетнији род углавном одлази на страно тржиште. О приносима и пласману боровнице у чачанском крају чућете од Силвије Пашајлић.

Пријепољске шуме у фебруару су постале богатије за још једну животињску врсту. Европски јелен, који је давно нестао са ових простора, вратио се захваљујући пројекту у којем од ове године учествују и пријепољски ловци. Јединке су смештене у прихватилишту у Барицама, а ускоро би требало након периода прилагођавања да буду пуштене у ловиште. Како су се јединке прилагодиле новом станишту рећи ће нам Славица Јовановић.

Уредник и водитељ Биљана Шујдовић.

Насловна страна: www.adrenalinrace.com 

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво