Читај ми!

Опрезно до препланулог тена!

Препланула боја коже одавно је тренд међу младима, а многи нису свесни ризика који носи одлазак у соларијум или претерано излагање коже сунцу. Дерматолози се већ дуго залажу за потпуну забрану соларијума, а ове године покрећу и званичну иницијативу. Она ће, заправо, бити део промотивне кампање "ЕУРОМЕЛАНОМА" која, пре свега, подразумева превентивне прегледе. Саговорница нам је национална координаторка кампање и потпредседница Удружења дерматовенеролога, проф. др Даница Тиодоровић.

Ових дана актуелизована је прича о могућности наплате грејања по утрошку. Поново је отворено питање зашто се овај модел не примењује масовније. Да ли је одговорност за неправилности у наплати грејања Београђанима, које је утврдио државни ревизор, на страни топлана или грађана? О томе ћемо разговарати са Никицом Јовановић из Националне организације потрошача Србије.

Ученичка компанија „Moveably" из Гимназије у Младеновцу освојила је прво место на недавно одржаном Националном такмичењу најбољих ученичких компанија. У овогодишњој "трци" учествовало је 20 средњошколских тимова са изузетно занимљивом и иновативном понудом. Чиме су заслужили титулу најбољих, чућемо од Анђеле Кањо, директорке победничке компаније и њиховог ментора, професора Предрага Матовића.

Уредник и водитељ Оливера Стајић.

Магазин на Првом Магазин на Првом

Autor:
разни аутори

Животне теме, атрактивни гости, добро расположење - анализа актуелних дешавања, вести из земље и света. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво