Читај ми!

Са Сателита до елите

У западном делу Новог Сада, у Новом насељу, налази се Сателит, одакле потиче клуб Младост ГАТ, нови суперлигаш у фудбалу. Први разговор под овим звањем моћи ћете да слушате у данашњем `Спортском журналу`, јер Новосађани су заиста били хит првенства Прве лиге које се завршава у суботу, уверени смо у спектаклу коме ће допринети иниграчи ИМТ-а са Новог Београда, гости који увек теже надигравању и офанзвином фудбалу. Младост ГАТ свакако ће славити, заједно са оданим навијачима `Српским којотима`, не улази се у елиту сваког дана. Поред спортског директора Дениса Малешевића, са којим разговорамо, подвигу су допринели и председник клуба Милан Кресовић, финансијер Дејан Слијепчевић и, наравно, тренер Љубомир Ристовски и његови изабваници, од којих је Милан Видаков био и први стрелац Лиге.

Шаховски савез Србије приредио је конференцију за медије, у сусрет учешћу нашег државног тима на Олимпијским играма у Индији. Уз председника Савеза Лазића, присутним новинарима обратили су се и селекторка женске селекције Ирина Чољушкина, као и главнокомандујући међу мушкарцима, селектор Миодраг Перуновић. Велико такмичење долази у време када је српска репрезентација у налету, када је постизала добре резултате на међународним такмичењима,а Александар Инђић пре неки дан победио на интернационалном турниру у Ташкенту. 

Током емисије чућемо и утиске по завршетку фудбалске утакмице Вождовац- Партизан, говоре тренери Александар Станојевић и Александар Линта. На Кросу РТС-а `Кроз Србију` учествовала су 422.003 тркача, предшколца и ђака- то је коначни резултат, саопштен у Министарству просвете. науке и технололошког развоја. Оснивач кроса, наш колега Стеван Ковачевић разговарао је са посебним саветником министра Зораном Костићем.

Вести из домаћег и међународног спорта такође можете пратити у овој емисији. У Спортском журналу слушајте оно о чему ћете сутра моћи да читате на новинским ступцима. У реализацији емисије учествују и Жарко Бован, Весна Гемовић, Дејан Николић и Милан Биговић.

Уредник и водитејл емисије је Жељко Стефановић.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво