Читај ми!

Има ли спаса од буке у градовима?

Влада Србије усвојила је Предлог закона о заштити од буке у животној средини, којим се та област усклађује са прописима Европске уније. Циљ Предлога је да се успостави јединствени систем и утврде мере заштите како би се смањили штетни ефекти буке на здравље људи- Шта је бука, шта све представља буку, како се мери и како се од ње спасити питања су која ћемо поставити Александру Миленковићу, руководиоцу Метролошке лабораторије за акустику и вибрацију у ИМС институту.

Од данас школе у скоро педесет локалних самоуправа прелазе на један од три модела спровођења наставе. У програм укључујемо  председника Форума средњих стручних школа Милорада Антића од ког ћемо чути како ће ови модели наставе утицати на практични део наставе у стручним пколама-

Серија "Јованка Броз и тајне службе" вечерас почиње да се емитује на нашој телевизији. Ову серију прати и изложба која је отворена у Галерији РТС-а, а на којој се могу видети хаљине које је носила Јованка Броз. О изложби разговарамо са коауторком Мајом Давидовац Недељковић.

Са вама је Александра Младеновић.

 

 

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво