Читај ми!

Суботица домаћин дечијих позоришта из целог света

Као и сваке године од 19. до 24. септемра, и ове ће у Суботици, бити одржан 18. по реду Међународни фестивал позоришта за децу. У оквиру такмичарског програма у организацији Отвореног универзитета Суботица, наћи ће се 12 представа за децу из целог света. Публици ће се представити разноврсне и маштовите представе из Бугарске, Израела, Немачке, Мађарске, Чешке, Русије, Хрватске, Бразила, Словачке, Републике Српске и Србије. Пратећи програм фестивал чине 12. Међународни форум за истраживање позоришне уметности за децу, затим изложбе, радионице и промоције књига.

Каква су очекивања у ажурирању и размени података о роби у транзиту у речном саобраћају након потписивања меморандума о разумевању у области транспорта на унутрашњим пловним путевима између  Агенције Републике Србије за управљање лукама и Административне управе дунавских морских лука "Галац" из Румуније чућете у прилогу Ивана  Јовановића.  

У причи  Оливере Сечивановић, можемо сазнати како добра идеја, вредне руке и упорност  могу да надограде хоби и он постане користан посао.

Уредник и водитељ Биљана Шујдовић

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво