Читај ми!

Међу световима свет

Није неуобичајено да, на пример, кандидат на разговору за посао као једну од својих особина наведе перфекционизам. Jедни га наводе као врлину, како би истакли квалитет свог рада, а други тенденциозно кажу да им је перфекционизам мана - са намером да укажу на своју преданост, али и на могуће нуспојаве ове особине као што су велика потреба за контролом, посвећеност која може да изазове стрес и анксиозност. Једно је сигурно, а то је да се ниједна особа не би похвалила површношћу.

Како перфекционисти доживљавају себе, а како друге и да ли је могуће да у једној сфери живота будемо перфекционисти, а у другој површни?

На који начин перфекционизам може да нам помогне да напредујемо, а због чега може да нас одведе и у пасивност? Шта перфекционизам и површност значе у емотивним односима и како утичу на њих?

О перфекционизму и површности разговарамо са нашом гошћом, психологом и психотерапеутом Оливером Грчић.

Други сат намењен је слушаоцима који у програму могу поставити питања нашоj гошћи.

Аутор и водитељ је Милица Ђилас.

Ноћни програм Ноћни програм

Autor:
Група аутора

Сваке ноћи, од поноћи до четири ујутру, са слушаоцима ће бити водитељи и гости у студију, а из ноћи у ноћ разликоваће се и концепт програма, тако да ће слушаоци моћи да изаберу ноћ која највише одговара њиховом укусу, било да желе да слушају оперу или их интересује технологија. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво