Читај ми!

Хумористичка емисија

Ако се усвоји предлог, упућен саветодавном делу Федералне управе за ваздухопловство, биће омогућен увид у податке о тежини сваког путника. Како се наводи, тренутне документоване бројке не подржавају оне које су у складу са стопом гојазности у Сједињеним Америчким Државама. Дакле, дошло је време да реченица: "Од понедељка крећем на дијету", постане реалност.

Стан од 32 квадрата у Филмском граду у Београду продаје се за 94.000 евра... Па добро, можда продавци желе да се будући станари осећају као на црвеном тепиху фестивала у Венецији.

Тинејџер Андреас Канто из Шпаније, после свађе са родитељима, шест година је копао рупу у башти породичне куће да би у њој живео. Копао је свакога дана после школе, у слободно време. Рупа или како је зове, "пећина" дубока је три метра, има грејање и вај-фај... И после кажу да тинејџери не разумеју да се кућа и породица граде од темеља!

Једна ''позната'' српска водитељка, по пети пут се оперисала и подвргла естетским третманима. Тим поводом, на друштвеним мрежама, појавио се коментар:"Нисмо ми ружни, него немамо пара!"... Ма нисмо ни глупи, него немамо мозга.

Од 1. септембра ове године вештачка интелигенција постаје део наставног програма у основном образовању.

Социјална интелигенција је још увек у ковид режиму - дистанцирана је!

Музички уредник Драган Димић.

Аутори текста Вања Стаменковић и Зоран Николић Зозон.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво