Читај ми!

Интервју - председница Републике Српске Жељка Цвијановић

Приликом посете Бањалуци за Дан града, председник Србије Александар Вучић најавио је и помоћ за три општине у РС - Костајницу, Козарску Дубицу и Невесиње, као и за Дрвар, српску општину у Федерацији БиХ. О каквој помоћи је реч? Шта је најпотребније овим општинама?

Вредност инфраструктурних пројеката које заједнички реализују Србија и Република Српска је око две милијарде КМ. Колико је тренутно активних пројеката и шта је у плану?

У протекле две године је отворено скоро 200 предузећа чији су оснивачи физичка и правна лица из Србије. Које су то привредне гране које привлаче капитал и из Србије и из иностранства?

Како се епидемија Ковида 19 одразила на економију, запосленост, приватни сектор?

Народна скупштина Републике Српске усвојила закључке у вези са покретањем иницијативе за разговор и дијалог између Републике Српске и Федерације БиХ о могућим решењима за Босну и Херцеговину. Да ли Српска има припремљен предлог тема за дијалог?

За Први програм Радио Београда и магазин У средишту пажње говори председница Републике Српске Жељка Цвијановић.

 

У средишту пажње У средишту пажње

Autor:
Редакција магазинског програма

Свакога радног дана емисија "У средишту пажње" доноси интервју са нашим најбољим аналитичарима и коментаторима, политичарима и експертима, друштвеним иноваторима и другим познатим личностима, или личностима које ће убрзо постати познате. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво