Читај ми!

IN MEMORIAM Војин Војиновић (1962-2021)

У Београду је после дуже болести преминуо новинар Радио Београда Војин Војиновић. Био је препознатљив глас Радио Београда 202 и Првог програма Радио Београда.

Радијску каријеру почео је да гради још осамдесетих година прошлог века, као репортер а потом и водитељ бројних спортских, музичких, забавних, магазинских и других емисија - од јутарњег до ноћног програма, укључујући и некадашње, чувено Београдско летње преподне.

Остаће посебно упамћени његови ауторски ноћни програми Бајка и Још овај пут Радио Београда 202 и Шимике и шампите Првог програма Радио Београда.

Ноћас слушамо емисију Шимике и шампите  емитовану априла 2019. године и приче Војина Војиновића о музици, филму Алфреда Хичкока „Вртоглавица", о београдској кафани „Последња шанса"и „Звезданим ноћима" на Калемегдану.

Ноћни програм Ноћни програм

Autor:
Група аутора

Сваке ноћи, од поноћи до четири ујутру, са слушаоцима ће бити водитељи и гости у студију, а из ноћи у ноћ разликоваће се и концепт програма, тако да ће слушаоци моћи да изаберу ноћ која највише одговара њиховом укусу, било да желе да слушају оперу или их интересује технологија. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво