Читај ми!

Храну на интернету куповати само од регистрованих продаваца

Он лине куповина експлодирала је са увођењем епидемиолошких мера. Посебно је дошла до изражаја за време ванредног стања, али је свој раст наставила и касније. Овога јутра говорићемо о онлине куповини хране. Национална организација потрошача Србије саветује грађанима да храну преко интернета купују само од регистрованих продаваца како би избегли куповину ове робе уколико јој је рок употребе пред истекома. Истраживање је показало да је код хране у 90 одсто случајева истекао рок трајања.

Ит индустрија у Србији годинама је у порасту, чак и прошле пандемијске, забележен је раст од око 30 одсто. И сама држава улаже у преквалификације и образовање како бисмо успели да задовољимо све потребе тржишта. Они који су у потрази за послом у ИТ-ју, све понуде могу да нађу на сајту Јобертy, о понуди и потражњи овога јутра разговарамо са Ђорђем Вукотићем са овог портала.
-осмислили су биоразградиви филтер за цигарете у којима се налазе семенке биљака. Анђела Николић, члан ве групе, представиће нам њихов изум.

Знамо да сви мотоциклисти чекају лепо време и да су веома нестрпљиви да сезона почне. Међутим, ово је период године када је ризик страдања највећи. Зашто је то тако, сазнаћемо од Владимира Јевтића, председника Асоцијације за безбедност мотоциклиста.

Конзумирање цигарета очигледно се не може "искоренити", а штетност, не само по здравље људи, већ и по животну средину је огромна. Међутим, бар би се том загађењу могло стати на пут, ако питате ученике средње школе "Душан Тривунац Драгош"из Сврљига. За ту тврдњу имају и доказ

Водимо вас и на изложбу у Зрењанин где су представљене традиционалне румунске кошуље из Баната. Оплећак нам представља Тодор урсу, директор Завода за културу војвођанских Румуна.

Због великог интересовања, грађанима је доступно још 20.000 ваучера за одмор у Србији, који могу да се искористе закључно са 20. новембром ове одине. У ПИТАЊУ ЈУТРА питамо вас да ли сте користили ваучере и каква су ваша искуства?

Уредник и водитељ Николина Миљковић.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво