Читај ми!

Међу световима свет

Повод за поновни разговор о психодрами у нашој емисији биће, између осталог, велики јубилеј који 2021. године обележава овај психотерапеутски метод. Пре тачно 100 година, у Бечу га је установио психијатар Јакоб Морено, a на простору Југославије je то 1988. године учинио наш гост, психијатар и психодрамски психотерапеут др Душан Поткоњак.

Да ли је психодрама доживела транформацију током једног века? Какве проблеме је могуће решити психодрамском методом? Могу ли спонтаност и креативност, на којима се заснива психодрама, бити препрека људима да дођу до катарзе? Како се опустити у групној терапији и искрено поделити своје проблеме? Може ли психодрама бити индивидуална и постоје ли психодрамски поступци за којима посежемо у свакодневном животу, а да тога нисмо ни свесни?

Други сат предвиђен је за укључење слушалаца, који у директном програму могу поставити питање госту.

Аутор и водитељ емисије је Милица Ђилас.

Ноћни програм Ноћни програм

Autor:
Група аутора

Сваке ноћи, од поноћи до четири ујутру, са слушаоцима ће бити водитељи и гости у студију, а из ноћи у ноћ разликоваће се и концепт програма, тако да ће слушаоци моћи да изаберу ноћ која највише одговара њиховом укусу, било да желе да слушају оперу или их интересује технологија. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво