Читај ми!

Колико енергије штедимо заменом старе столарије?

Потпредседница владе и министарка рударства и енергетике Зорана Михајловић најавила је да ће у јуну почети да ради Управа за енегетску ефикасност, која ће до 50 одсто суфинансирати трошкове замене столарије у домаћинствима, као и да ће до краја лета бити реализовани први јавни позиви. О уштеди енергије, а самим тим и новца, које можете остварити уколико искористите ову могућност разговарамо са архитектом, Мајом Димитријевић.

Студенти Електротехничког факултета у Београду победници су првог „Хакатона", догађаја у коме се компјутерски програмери такмиче у развоју софтверских пројеката. Тема овогодишњег такмичења био је проблем загађености ваздуха. Победнички пројекат представиће нам капитен екипе ЕТФ-а, Павле Шошкић.

У нашем јутарњем програму најавићемо и „Баал", целовечерњи комад који је Бертолд Брехт написао као двадесетогодишњак, и који је од вечерас пред публиком Београдског драмског позоришта. Режију потписује словеначки редитељ Дијего де Бреа, а пред публиком театра на Крсту наћи ће се и прослављени глумац Милош Биковић.

Аутор и водитељ: Игор Обрачевић.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво