Београдски маратон и фудбалери Партизана и Звезде у хуманитарној акцији

Београдски маратон по трећи пут реализује заједничку хуманитарну акцију са фудбалским клубовима Црвена звезда и Партизан. Дресови са фудбалског дербија узмеђу Црвене звезде и Партизана који је одигран у среду наћиће се на продаји, а прикупљени новац ће бити искоришћен за унапређење услова за бављење спортом и рекреацијом особа са инвалидитетом - превасходно младих и деце. Овогодишњи 34. Београдски маратон биће одржан под слоганом „Без баријера" као знак подршке и солидарности са особама са инвалидитетом. О хуманитарној акцији и како теку припреме за маратон, за наш програм говори Дејан Николић, директор Београдског маратона.

Ускоро креће спровођење 22 пројекта у 22 локалне самоуправе у Шумадији, источној, јужној и западној Србији и то у спровођењу услуга социјалне заштите намењене најрањивијим групама у локалној заједници. Ружица Зоркић Радичевић разговарала је о пројектима са Наташом Ивановић, из СВИСС ПРО програма.

Општина Ужице је расписала конкурс за субвенције за пољопривреднике, а општина Лебане може да се похвали да је највећи произвођач парадајза у Србији са преко 4 милиона корена годишње.

Чућете и причу о Даријану Бојићу, ђаку школе за децу са сметњама у развоју, који је добитник годишње награде "Миодраг Матић" у категорији најбољи ученик коју додељује Друштво дефекторлога Србије.

Уредник и водитељ Биљана Шујдовић.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво