Читај ми!

Да се не заборави - Даница Маринковић: како је верификовано НАТО бомбардовање

Број заражених ковидом 19 у Србији и даље расте. До даљег, не раде угоститељски објекти и тржни центри. Лекари апелују на строго поштовање епидемијских мера и вакцинацију. Да ли упозорења допиру до људи, какво је стање у ковид болницама и колики је одзив за имунизацију проверавају дописници широм Србије.

Експерти са Хемијског факултета у Београду раде на првом српском антигенском тесту. О овом научном подухвату и његовој будућој примени говори професорка Тања Ћирковић Величковић.

Последњи балкански рат у 20 веку водио се за Косово и Метохију и завршен је НАТО бобардовањем Србије. Данас, 22 године касније, о поводу, узроцима, његовом финалу и још неизвесном исходу, за Магазин говори најдиректнији сведок, тадашњи истражни судија у Приштини, Даница Маринковић.

Никшићки локални избори прошле недеље индиректно су актуелизовали питање реконструкције црногорске владе. Несналажење, мањак искуства, или легитимитета Кривокапићевог кабинета дају за право онима који сматрају да је реконструкција нужна. Међу њима су најпре лидери Демократског фронта. То, међутим, није довољно да до реконструкције и дође. Потребан је споразум са премијером, као и споразум унутар владајуће коалиције. Да ли је он на видику, шта тражи Фронт и хоће ли бити промена у влади премијера Здравка Кривокапића, о томе разговарамо са једним од лидера ДФ-а Миланом Кнежевићем.

Аутор: Ана Томашевић

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво