Читај ми!

Домаћи светски истраживач за српски менаџмент

Колики је значај подршке наших људи који су знање и искуство стицали у белом свету, а потом одлучили да се врате и помогну свом народу? Међу њима је и машински инжењер, Небојша Царић, Новосађанин који се више од две деценије бавио истраживачким радом у Америци и „остатку света”. Креирао је иновативне приступе и алате који служе менаџерима у компанијама и државним институцијама.

Овај "светски путник" усавршавао се прво у области индустријског менаџмента, а потом је специјализирао општи менаџмент и радио за чувени Институт „Адижес" у Санта Барбари у Калифорнији. Пословно је био ангажован у 22 државе широм планете. Добитник је бројних светских награда за иноваторски и истраживачки рад. Пре неколико година место за живот је пронашао у Крагујевцу. Радио је у Градској управи као саветник у кабинету градоначелника за развој организације и људских ресурса, као нестраначка личност. Почетком године је пензионисан, али има још много планова, пре свега у области иноваторства међу младим талентатима у Србији.

Уредник и водитељ Марина Стојадиновић.

У средишту пажње У средишту пажње

Autor:
Редакција магазинског програма

Свакога радног дана емисија "У средишту пажње" доноси интервју са нашим најбољим аналитичарима и коментаторима, политичарима и експертима, друштвеним иноваторима и другим познатим личностима, или личностима које ће убрзо постати познате. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво