Читај ми!

Српско - америчка гласачка алијанса САВА лобира за српске интересе  

У покушају обуздавања епидемије коронавируса појачана је контрола угоститељских објеката. У случајевима кршења забране најчешће се упире прст на младе. Чини се да су, у овом таласу, они много опуштенији него раније. Има ли оправдања за то и како их мотивисати да буду стрпљиви још неко време, питања су за дечијег психијатра Оливера Видојевића?

Привреда трпи због коронавируса готово на сваком нивоу. Један од изузетака је електронска трговина која бележи невероватан раст прихода. Прошле године добили смо скоро 600 нових веб продавница. То подразумева и напор да се овај вид пословања добро регулише и ризик по купце и продавце сведе на минимум. Да ли смо на добром путу сазнаћемо од Драгана Варагића, саветника за интернет пословање?

Током последњег америчког  изборног процеса доста се причало о томе како ће се Срби и за кога опредељивати, а иза једне прилично организоване кампање стајала је иницијатива "Срби за Трампа". Из ње је, ових дана, проистекла организација СРПСКО-АМЕРИЧКА ГЛАСАЧКА
АЛИЈАНСА. Шта су њени циљеви, како ће бити организована и како ће деловати? Саговорник нам је председница и оснивач организације, Олга Раваси.

Уредник и водитељ Оливера Стајић.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво