Иницијатива за стални надзор у раду са децом

Заштитник грађана припрема иницијативу за измене и допуне релевантних важећих прописа којима би се детаљно регулисало пружање услуга образовања и одржавања наставе од стране физичких и правних лица без обзира на форму регистрације делатности.

„Многе делатности са мање друштвеног значаја него што је образовање деце захтевају испуњавање врло стриктних услова. Често заборављамо да школовање деце не значи само образовање већ и васпитање. Покренућемо инцијативу за измене важећих прописа да се не би више дешавало да свако може да ради са децом а да не испуњава основне услове"- навео је наш саговорник омбудсман Зоран Пашалић.



Заштитника грађана Зорана Пашалића питаћемо како уредити образовни систем у коме би свако ко ради са децом био предмет сталног надзора?

Уредник: Оливера Симић Милошевић.

У средишту пажње У средишту пажње

Autor:
Редакција магазинског програма

Свакога радног дана емисија "У средишту пажње" доноси интервју са нашим најбољим аналитичарима и коментаторима, политичарима и експертима, друштвеним иноваторима и другим познатим личностима, или личностима које ће убрзо постати познате. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво