Читај ми!

Солидарност на делу - Банка хране и Фондација Дивац

Пандемија коронавируса погодила је све светске економије. Најрањивија су била мала и средња предузећа. С обзиром на то да у Србији остварују трећину друштвеног производа и да је више од половине запослених ангажовано управо у тим фирмама, њихово оживљавање је од кључног значаја за опоравак привреде по завршетку пандемије. На то упућује и најновији ПРЕДУЗЕТНИЧКИ БАРОМЕТАР, који истражује очекивања и потребе домаћих предузетника.

Саговорница нам је Мила Бјелаковић из компаније "Ернст и Јанг", која реализује то истраживање. Хуманост и солидарност су, у ово дова пандемије, на великом испиту. Од Бранке Жигић из добротворне организације "Банка хране" сазнаћемо како функционишу у овом периоду и како сви заједно можемо да помогнемо онима који су гладни.

Посебно осетљива категорија становништва су једнородитељске породице. Њима помоћ стиже захваљујући Фондацији "Дивац", одакле нам долази Миљана Керчу.

О ситуацији у Русији, изазваној хапшењем опозиционог лидера Алексеја Наваљног, разговараћемо са дипломатом Срећком Ђукићем.

Уредник и водитељ: Оливера Стајић

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво