Читај ми!

Све о понуђеним вакцинама

Вакцинација, вакцинација и вакцинација. За сада нема другог решења, нити стратегије у обуздавању корона вируса. У том контексту, свака вакцина је добро дошла. Вакцинација је званично почела пре три недеље. До краја фебруата у Србију ће стићи још милион и осамсто хиљада вакцина. План је да се комплетна вакцинација обави у првој половини ове године. То би могло да обезбеди лакше дисање и колективни имунитет у другој половини године. Такав је план, али пред свима је дуг пут и још много непознаница. О вирусу данас и даљој борби са њим за Магазин говори професор Фармацеутског факултета и члан Комисије за регистрацију лекова при Агенцији за лекове Мирослав Савић

У понедељак 18. фебруара почиње друго полугодиште. Епидемиолози упозоравају на опрез, али ђаци се радују. Зашто и колико је реалан школски амбијент значајан за образовни процес и важан у социјализацији и сазревању деце разговарамо са педагогом средње медицинске школе „Београд" Сандром Митровић.

Спона, нво из Скопља, која се бави српском културом, идентитетом и положајем српске заједнице у Македонији обележила је 15 година рада. О резултатима, дометима и даљим циљевина причањемо са пијанисткињом Мајом Стојановић из Споне.

Проверићемо и каква је ситуација на југу Србије и на Косову и Метохији после поплава.

Уредник и водитељ Ана Томашевић.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво