Читај ми!

2021 - фокус на радост!

Ухватићемо заједно и први дан нове 2021! Надамо се заиста боље! И лакше! И срећније од нетом минуле 2020, која ће бити незаборавна иако ћемо толико силно желети да је заборавимо. Позваћемо вас, баш као што поручује Центар за примењену психологију Друштва психолога Србије и директорка центра Снежана МИлутиновић, наша гошћа првог овогодишњег јутра, да се у Новој години фокусирамо на радост! Јер брига и стрепње, и неизвесности, и страхова је толико да морамо да се потрудимо - свако за себе, али и сви заједно - да обратимо пажњу на мале радости којих ипак има свакога дана! Њихово танано светло појачаћемо примећујући их и тако лакше поднети свакодневне дуге сенке проблема.

До 9 часова, до кад ће трајати први у низу празничних Јутарњих програма, чућемо и како је неуобичајено дочекана Нова година, како су весеља тихо трајала у породичним оклриљима, да ли је било посла за инспекцијске службе које су контролисале дочек, за случај да је било неодговорних у односу на прописане епидемиолишке мере...

 

Уз прегршт лепих жеља, мало смеха и угодне разговоре - између осталих и са колегом Дејаном Грујићем из Јутарњег програма Радио Београда 202 - позивамо вас да, ако сте већ будни, будете са нама.

 

Нову 2021. ухватићете (или у њу нежно ушетати) са Елизабетом Арсеновић.

 

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво