Читај ми!

Како до ефикасне локалне управе?

Реформа јавне управе је велика тема у Србији од почетка 21. века. То је процес који никада не престаје, а његове резултате требало би да видимо сви ми "обични грађани" у контактима с представницима бројних институција. Један од пројеката који се управо спроводи у нашој земљи тиче се управљања људским ресурсима у локалној самоуправи и управо о њему говориће нам Александар Јовановић из Канцералије Савета Европе у Србији. О овој теми разговараћемо и са слушаоцима у нашој редовној рубрици "Питање јутра".

Још једна важна тема и у Србији и у целом региону је лечење оболелих од ретких болести. Покренута је иницијатива умрежавања свих организација које се баве овом темом, а 25. новембра одржана је и регионална конференција "База ретких болести". О томе како је протекла и које су биле главне теме и закључци, говориће нам координаторка овог пројекта Бојана Миросављевић.

Чућемо и прилог о томе како изгледа процес припреме за процес вакцинације против Ковида-19, а чућемо и најновије податке о актуелној епидемијској ситуацији у Србији.

Најавићемо онлањ вебинар "Дигитал даy 2020", чућемо репортажу о јединој жени власници ауто-перионице у Шапцу и околини и још доста актуелних информација из земље и света.

Уредник и водитељ Миша Стојиљковић.

Будите уз Радио Београд!

 

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво