Преминуло још 37 пацијената, коронавирусом заражене још 6.842 особе

Према последњем пресеку, у Србији је за 24 сата од ковида 19 преминуло још 37 особа. Потврђена 6.842 нова случаја заразе коронавирусом. Тестирано рекордних 21.476 грађана.

Светска банка у најновијој пројекцији за Србију очекује да ће раст у 2021. години бити три или три и по одсто, а највећи проблем и знак питања у проценама опоравка јесте ниво инвестиција у идућој години, каже Лазар Шестовић из канцеларије Светске банке у Србији.

Бугарска је прошле недеље блокирала пут Северне Македоније ка ЕУ, тражећи да Скопље пре почетка преговора о чланству прихвати захтеве Софије у вези са македонским језиком и историјом. За многе познаваоце, ова најновија блокада није само проблем у односима два балканска суседа, већ нови ударац за кредибилитет ЕУ и још један доказ да је цео систем приступања земаља Западног Балкана у дубокој кризи.

Новости дана Новости дана

Autor:
Радио Београд 1

Најпопуларнија радијска информативна емисија на нашим просторима деценијама уназад доноси најбрже и најсвеобухватније информације. Сваког дана у 15 сати на Радио Београду 1. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво