Читај ми!

Хумористичка емисија

Мушкарци све заборављају, жене све памте. Зато су мушкарцима потребне репризе утакмица.

Пре неколико дана, у јутарњем програму Телевизије Црне Горе догодила се неочекивана ситуација када је гошћа у преносу уживо пала у несвест. Ово је необично. Обично падају у несвест гледаоци телевизије због неких глупости које чују и виде.

Ватрогасци из Прокупља су уз помоћ мештана села Калудра, након три сата безуспешних покушаја, успели да извуку краву која је упала у незаштићен бунар у атару тог села.
Ова крава је може бити скочила у бунар јер верује у снове, а сановник каже да уколико у сну скочите у бунар, то асоцира на срећу.

Светска поп звезда Мадона има 62 године и логично је да не може да се одупре процесу старења, али чини се да толико претерује са пластичном хирургијом и затезањем лица да делује као ванземаљац. И неке наше некадашње лепотице из истих разлога изгледају као језиве воштане фигуре. Некада смо им се дивили, сада их се плашимо.

У Крагујевцу је отворена такозвана „Празна продавница" којој ће посетиоци донирати гардеробу намењену најугроженијим суграђанима. Један мој пријатељ је закључио да је мало једна продавница за гардеробу његове жене коју она годинама не носи.

Аутор: Милена Шишкин

Караван Караван

Autor:
Забавна редакција Радио Бeограда 1

Караван се креће ка својој дестинацији већ више од 50 година, увек добро натоварен актуелним хумором и изворним народним песмама. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво