Новинарство данас, друштвено важан и тежак посао

На шест портала у Србији, за три месеца Кодекс новинара је прекршен 2829 пута, показују извештаји Савета за штампу.Комисија за жалбе Савета је примила 131 жалбу , што је стопостотно повећање у односу на прошлу годину. О томе ће, испред Савета за штампу, говорити Александра Григоров. О награди Драгиша Кашиковић говориће овогодишњи добитник Александар Апостоловски, новинар и колумниста листа Политика.

Свакодневно вас обавештавамо каква је ситуацију у другим земљама када је пандемија у питању а данас разговарамо са неким нашим људима у свету. Како се сналазе, како раде и како послују у ова тешка времена? Говори нам Владимир Курчубић, менаджер српског ресторана "Стефан грил" из Чикага и Александар Тодоровић и Срђан Теодоровић, власници најпознатије бербернице у Берлину.

О моторима, правилима вожње, важности едукације у тој области, Мото ГП тркама и рестаурацији старих аутомобила разговараћемо са Ђорђем Атанасијевићем, оснивачем Удружења "Живота 43 "које окупља љубитеље мото спорта и старовремених аутомобила.

 

Представљамо вам Игора Ивковића и Јовану Димитријевић. Игор је из Долова код Панчева а Јована родом из Пирота а живела је у Лесковцу. Обоје су завршили магистратуру на Белгородском државном институту за уметност и културу са највишим оценама.

После завршетка студија преселили су се на острво Сахалин где раде у Анивској уметничкој школи. У фебруару ове године су учествовали на такмичењу "Границе мајсторства" и победа их је аутоматски квалификовала у ужи избор за такмичење за најбољег професора године, које одржава гувернатор Сахалиске области. У директном укључењу из Сахалина Игор и Јована ће нам говорити о свом животу и такмичењу које је у току.

Уредник и водитељ: Драгана Живојновић

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво