Хумористичка емисија

Најскупља вина су у Француској, кавијар у Ирану, маслиново уље у Грчкој, али најскупљи сир се прави у - Србији. И то од магарећег млека. Пакује се у паковања од 50 грама јер је цена од 1.000 евра за кило прилично висока… Шта рећи него – добро је што бар имамо неке вајде од наших магараца!

Када смо већ код домаће стоке, вреди рећи и то да је, захваљујући сарадњи професора пољопривредних факултета из Београда и Скопља, почео извоз чак 20.000 јагњади у Северну Македонију... Што ће рећи, наше изгубљено јагње нашло је свој пут прво до Северне Македоније а потом и до трпеза Немачке, Италије и Грчке.

Председник Црне Горе Мило Ђукановић оценио је да су недавни парламентарни и локални избори потврдили напредак у демократском развоју црногорског друштва и показали да Црна Гора разуме процес демократије... Опа! Да ли је то вук обукао јагњећу кожу или је прешао у вегетаријанце.

Писац текста Зоран Николић Зозон, музички уредник Драган Димић.

Караван Караван

Autor:
Забавна редакција Радио Бeограда 1

Караван се креће ка својој дестинацији већ више од 50 година, увек добро натоварен актуелним хумором и изворним народним песмама. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво