Опада притисак на ковид болнице, апел грађанима да не сме бити опуштања

Коронавирус је у Србији од почетка епидемије регистрован код 27.608 особa, а забележено је 626 смртних случајева, показују подаци са сајта covid19.rs. Епидемиолошка ситуација полако прелази из неповољне у нестабилну, али се по броју прегледа и пацијената види да долази до смањења, наводе надлежни.

Србија показује да је најуспешнија када је у питању решавање последица мигрантске кризе, од 2015. године до данас, оценио је министар одбране и председник Радне групе за мешовите миграције Александар Вулин. "Захваљујући људима у Kомесаријату, волонтерима, припадницима читавог система, Војсци Србије, Министарству унутрашњих послова, председнику Александру Вучићу и свима онима који су дали огроман допинос да мигрантска криза остави најмање могуће последице у Србији, ми данас можемо слободно да кажемо да смо најуспешнија земља када је у питању борба са последицама мигрантске кризе", истакаo је Александар Вулин.

Председник Либана Мишел Аун рекао је да је за ускладиштени амонијум-нитрат у луци у Бејруту сазнао готово три недеље пре стравичне експлозије у којој су погинуле најмање 154 особе. Мишел Аун је 20. јула обавештен да је 2.700 тона амонијум-нитрата, који се користи као вештачко ђубриво, али и за прављење експлозива, ускладиштено у луци у Бејруту.

Радио Београд 1, 15.00

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво