Хумористичка емисија

За време короне у Сједињеним Америчким државама највише се куповао тоалет-папир, у Мексику пиво, у Француској брашно, у Бугарској ђумбир и лимун, у Тунису бели лук, а у Ираку семенке сунцокрета… У Србији су се махом куповала средства за смирење.

Репортер РТЛ-а је пришао једном дечаку у Осијеку и рекао: ''Прво ми реци - како се зовеш?''. Дечак му је онда послушно рекао: ''Како се зовеш!''... И, тек када се репортер прибрао, питао је прецизније дотичног дечака - како му је име.

Једна веверица у Колораду била је позитивна на тесту за бубонску кугу, што је изазвало бројне коментаре... У једном од коментара се каже да ће Доналд Трамп и ову злосрећну вереверицу сигурно повезати са Кином.

Премијер Француске Едуар Филип поднео је оставку након три године обављања функције, чиме је пала влада те земље. Током његовог мандата, 17 министара је напустило владу, од којих је 13 поднело оставку... Ако се то може назвати успехом, онда је ова влада била заиста успешна.

Некадашња православна патријаршијска базилика, па потом царска џамија и на крају музеј Аја Софија, у преводу Света Софија, поново је постала џамија, одлуком председника Турске Тајипа Ердогана... Ако се и ово може назвати успехом, онда је ово још један успешан потез председника Ердогана.

 

 

Аутори текста: Зоран Николић Зозон и Миодраг Стошић.

Караван Караван

Autor:
Забавна редакција Радио Бeограда 1

Караван се креће ка својој дестинацији већ више од 50 година, увек добро натоварен актуелним хумором и изворним народним песмама. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво