Гасификација - добра одлука

Овог месеца креће масовна гасиификација домаћинстава у Србији. Србијагас ће обавестити све потенцијалне индивидуалне потрошаче о новом моделу прикључења. Сваком ко то жели биће омогућено да се прикључи одмах, а да трошкове прикључења бескаматно плаћа у наредних 36 месеци уз рачун за утрошени гас . О томе ће у нашој емисији говорити Јелица Путниковић, уредница Балканмагазина, Војислав Вулетић, испред Удружења за гас и Милош Здравковић, стучњак за енергетику.

Плаћање еко таксе је  постало обавезно за сва правна лица и предузетнике. Ова Уредба почиње да се примењује од 07.12.2019 а рок за подношење пријава је 31.07. 2020. О томе ће говорити Соња Жабић, ПР Паушала.

Никола Смалтик, молекуларни биолог, докторант на Департману за дерматологију Универзитетске клинике у Тибингену у Немачкој , са нама ће поделити битне закључке до којих је дошао приликом истраживања Ковида 19.

Др Александра Колаковић, наша данашња саговорница, одржала је предавање " Путовања Француза по Србији на прелазу из 19. у 20. век " . 

Аутор Драгана Живојновић.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво