Пооштравају се мере заштите од коронавируса

Ванредна ситуација због епидемије коронавируса и даље је наше главна тема. Дописници из најугроженијих градова извештаваће нас о тренутној ситуацији а пратићемо и ситуацију у свету где се повећава број заражених.

Поводом затварања Бродвејске сцене до јануара 2021. године за нашу емисију говори Милош Јаџић, дипломирани глумац и филолог, инструктор плеса и кореограф у Dance With Me SoHo у Њујорку.

Рајко Петровић, директор фестивала Слободна Зона најавиће Конкурс за кампове документарног филма "Наше разлике су наша снага". У периоду од 1. до 14. јула отворен је конкурс за учешће у Камповима друштвено - ангажованог документарног филма за младе из целе Србије, узраста од 15 до 26 година!

Кампови документарног филма део су ширег пројекта чији је циљ да креира  простор за интеркултурни дијалог међу младима из различитих етничких заједница.

Центар за биологију пчела, Биолошког факултета у Београду покренуо је нови пројекат "Праћење пчеле смоларице" о коме ће говорити Јована Била Дубаић.

Представићемо вам и Виминацијум, изузетно археолошко налазиште у Србији у близини Костолца, које враћа славу римског наслеђа на територији Србије.

Уредник и водитељ Драгана Живојновић.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво