Међународни дан Дунава

Каква је тренутна епидемиолошка ситуација у Србији сазнајемо од наших дописника из градова и места у којима је највише оболелих. Пратимо и актуелне препоруке и мере лекара.

На Ади Циганлији отворена је купалишна сезона. Проверавамо какве су епидемиолошке мере на снази и шта све морају да поштују посетиоци, али и запослени?

О најављеном почетку чартер летова, најпре ка Грчкој, а онда и ка другим земљама, разговарамо са Александром Сеничићем, директором Националне асоцијације туристичких агенција YUTA.

Колики је значај Дунава у туристичкој понуди Србије, а колика је његова туристичка искоришћеност код нас? Које су главне туристичке тачке и атракције дуж Дунава кроз Србију? О томе, на Међународни дан Дунава, са Лијаном Станковић из Туристичке организације Србије.

Последњих седмица и месеци, сведоци смо пораста насиља у породици. Колико је било случајева пре, током и након ванредног стања? Како појединци и друштво могу да спрече и зауставе насиље? Ко је најслабија карика у систему превенције и заштите? Саговорник: Тања Игњатовић из Аутономног женског центра.

Данас почиње Фестивал филантропије, који трећу годину за редом, промовише културу давања и солидарности у Србији, у оквиру Пројекта за унапређење оквира за давање, и уз подршку УСАИД-а.

Аутор и водитељ: Тања Зељковић

 

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво