Први сунчани викенд у јуну!

Сунчано и топло време, какво је најављено за данас, измамиће многе напоље, у природу.

За оне који су у Београду - предлажемо „бициклистички митинг", и Чукаричку феријалну роштиљијаду. За оне спремне да путују - предлажемо Јанкове баре на Копаонику и цветање Тисе у Кањижи.

Удружење „Возачи великог срца" је постало познато акцијама вожења деце са сметњама у развоју, и њихових родитеља, до одмаралишта и дестинација где су широкогруди домаћини уступали смештај бесплатно. Сада, удружени са УГ „Мултиарт" из Врбаса - уређују кућу коју су, уз помоћ донатора, купили на Златибору. Докле су стигли и шта им је још потребно - чућете од наших дописника.

Низ програма и обука које се спроводе како би се оживело село, и нарочито укључиле жене са села, стигао је и у Ваљево. Осим домаћица којима је пројекат дигиталног описмењавања „Кликни ваљано", био први сусрет са виртуелним светом, нашао се ту и брачни пар који је програмирање и журналистику студирао у Финској, а сада приходује од - узгоја романовских оваца.

За вредне и успешне жене - поново, по 14. пут, је отворен конкурс „Цвет успеха за жену змаја". У којим категоријама се жене-предузетнице такмиче ове године, и како је ово признање помогло младој Шапчанки да освоји свет и промовише нашу моду у престоници моде -Паризу, чућете око 8 сати.

Са вама је Ружица Зоркић-Радичевић

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво