Стиже лето

Ове године лето нам стиже у 23.43. Ако нисте знали, данас је 171. дан у години, а лето ће трајати 94 дана. Због пандемије корона вируса, ове године нас очекује мало другачије лето. Спортско рекреативни центар „Стари ДИФ“ потрудио се да и ове године, током летњег распуста, припреми програме за основце и средњошколце. О каквим програмима је реч и како се могу пријавити чућете од директора овог центра Владимира Јанковића. 

Љубитељи паса данас ће имати прилику да покажу своје љубимце на Националној изложби паса свих раса „Крагујевачки победник 2020", коју организује Кинолошко Друштво Лепеница. О организацији и учесницима за наш програм говори председник друштва Милан Марковић.

О завршници Лиге шампиона и Лиге Европе у фудбалу, колега Милан Биговић разговарао је са Дејаном Дјурдјевицем, некадашњим фудбалером, а данас интернационалним фудбалским тренером.

У нашем јутарњем програму ћете моћи да чујете и о државном пројекту подршке дигиталном описмењавању жена у пољопривреди, "Кликни ваљано", у којем је учествовало и Удружење пословних жена "Еве" из Ваљева. 

Симо Будимир нас подсећа на ветрењаче, које су препознатљив симбол Панонске низије, већином грађене почетком 19. века. Чућете и причу о најмлађем селу у Мачви Равње - познато као село спомен-галерија у знак сећања на чувени бој 1813. године.

Са вама овог јутра Биљана Шујдовић.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво