До када ће трајати пандемија?

У складу са проглашеним ванредним стањем у Србији због пандемије коронавируса, Магазин на првом прилагодио је свој садржај новонасталој ситуацији. Доносимо најновије информације о епидемији која је захватила велики део света, тражимо савете стручњака о томе како се понашати у условима епидемије и ванредног стања, пратимо стање на терену, слушамо извештаје репортера из земље и света.

Питање за милион долара ових дана је: до када ће трајати пандемија? Поуздан одговор не постоји, али истраживачи су употребили многе алате који су им на располагању и дошли до прилично одрживих  претпоставки. Студија једне америчке компаније предвиђа да врхунац раста броја оболелих у свету тек предстоји. Чућемо још неке занимљиве детаље из тог истраживања. 

Од  представника земљорадничких задруга сазнаћемо како су се организовали и у којој мери помажу пољопривредницима да обаве све радове.

Најављујемо ревијално такмичење из математике за ученике основних школа, а шта чита и да ли пише - питамо књижевницу Љубицу Арсић.

Уредник и водитељ Оливера Стајић.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво