Косово и Метохија – политика и епидемија

О ситуацији  на Косову и Метохији за време епидемије разговарамо са Драгомиром Анђелковићем, политичким аналитичаром. Једно од питања је и - да ли је сада јасно ко од западних сила има највећи утицај на збивања у Приштини? Причаћемо и о солидарности у време короне у региону, Европи и свету. Шта су поуке пандемије?

Како епидемија утиче на понашање потрошача код нас и у свету? Шта највише купујемо и да ли (ипак) правимо залихе?  Саговорник емисије је Предраг Ћировић, комерцијални директор компаније „ГФК" Панел домаћинства.

Људи који болују од дијабетеса спадају у ризичну категорију када је у питању инфекција вируском Ковид-19. Како да се понашају и на шта да обрате пажњу питаћемо ендокринолога др Наду Костић из КБЦ „Др Драгиша Мишовић - Дедиње".

Уредник и водитељ је Ивана Прибићевић.

У средишту пажње У средишту пажње

Autor:
Редакција магазинског програма

Свакога радног дана емисија "У средишту пажње" доноси интервју са нашим најбољим аналитичарима и коментаторима, политичарима и експертима, друштвеним иноваторима и другим познатим личностима, или личностима које ће убрзо постати познате. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво