Међу световима свет

Ноћашња емисија биће посвећена тумачењу снова. Снови нас фасцинирају, некада плаше, растужују, љуте. Могу бити луцидни, предсказујући, понављајући, а одраз су нашег несвесног. Наше гошће, Ксенија Рогановић и Марија Милутиновић из Центра за едукацију и лични развој Ancora, помоћи ће нам да разумемо елементе сна и зашто се појављују баш у том облику. Такође ће нам објаснити како да те теоријске концепте проживимо и повежемо свет снова са свакодневним животом. Јер сањати и сећати се снова, значи бити у контакту са собом и својим унутрашњим светом.

У другом сату ћемо наставити са директним укључењем наших слушалаца путем бројева телефона 011/323 50 99 и 011/323 52 99 како бисмо упознали и боље разумели једни друге.

Аутор емисије је Бранка Кордић, клиничка психолошкиња.
Ноћни програм Ноћни програм

Autor:
Група аутора

Сваке ноћи, од поноћи до четири ујутру, са слушаоцима ће бити водитељи и гости у студију, а из ноћи у ноћ разликоваће се и концепт програма, тако да ће слушаоци моћи да изаберу ноћ која највише одговара њиховом укусу, било да желе да слушају оперу или их интересује технологија. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво