Ухвати дан

Зашто су ђачке екскурзије, излети и рекреативна настава тако скупи? Проналажењем одговора и објашњења ове свима који имају школарце тако, нажалост, добро познате чињенице бавиле су се колеге из неколико дописништава наше куће у Србији, а исто питање ћемо поставити и вама у контакт-делу нашег Јутарњег програма.

Биће више речи и о управо објављеном позиву студенткињама нових технологија да се пријаве за учешће у пројекту "Девојке у технологији" који, у оквиру Програма за оснаживање жена у области информационо-комуникационих технологија реализују Министраство трговине, туризма и телекомуникација и Америчка привредна комора у Србији.

Чућете и како је било на отварању изложбе "Деведесете: Речник миграција" у Музеју Југославије, а најавићемо и 5. ревију "Дани словеначког фима" у седам градова у нашој земљи, потом, 4. манифестацију "Ледена шума" у Новом Саду, као и први "Но смокинг партy" у Београду у Културном центру "Град".

Наш репортер јавиће се са Београдског сајма непосредно пре отварања 4. Регионалног фестивала гејминга и поп културе GAMES.CON.

Са вама - Елизабета Арсеновић

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво