Таласање - Шетња

Број радних спорова који су решени пред Агенцијом за мирно решавање радних спорова је дуплиран у односу на прошлу годину, а у односу на 2010. тај број је повећан десет пута. Који су најчешћи проблеми између радника и послодаваца и колико су спремни да их решавају посредовањем, ван суда и без штрајкова? Гост Миле Радивојевић, директор Агенције.

Муџахедини, Талибани, Ал Каида, Исламска држава...Бин Ладен, Ал Закарви, Ал Завахири, Ал Багдади...У рубрици „Поглед у свет" о томе да ли је убиство лидера ИСИЛ-а заиста и победа над исламским екстремизмом.

Ваздух у Србији је већ данима изузетно загађен, а грејна сезона још није ни почела. Топлане и ложионице су највећи загађивачи у нашој земљи, поред индустрије и саобраћаја. Шта показују наши, а шта међународни подаци о квалитету ваздуха и због чега се најчешће различито тумаче? Гост Миленко Јовановић, начелник Одељења за контролу квалитета ваздуха у Агенцији за заштиту животне средине.

Приказ актуелних домаћих и иностраних књижевних издања припремила је Светлана Младеновић. Овога пута представљамо вам Бјанку Белову која је на књижевну сцену ступила пре десет година. Њена последња књига „Језеро" донела јој је престижну чешку награду Магнезија литера. Њен роман је преведен на 17 језика, а Белова је недавно била у Београду, на српској промоцији књиге.

Уредник и водитељ Дијана Иванов Кадић.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво