Читај ми!

Ухвати дан

С обзиром на то да први јул доноси много новина кад је наша свакодневица у питању, готово цео јутарњи програм посветили смо управо тим изменама.

У програм укључујемо надлежне из Градског стамбеног који ће нам предочити новине у Правилнику о становању, а са вама ћемо у Питању јутра разговарати о томе да ли ће те промене донети више реда у живот у зградама.

Са Милицом Кубуровић, главном и одговорном уредницом Радија 202, причамо о сервису ТА намењеном обавештавању слушалаца о несрећама и препрекама на путевима који треба да вожњу учини безбеднијом. Радио 202 је покренуо ту иницијативу, а по узору на начине обавештавања у региону.

Данас ступају на снагу и нове цене путарина, као и ниже цене роминга у региону, о чему ће нам више рећи др Ирини Рељин из Министарства за трговину, туризам и телекомуникације.

Иван Јовановић нам спрема прилог о актуелностима из пољопривреде.

У госте нам долази музичка уредница Радио Београда Николета Дојчиновић, која најављује нови мастер програм на Факултету музичке уметности, током којег ће се свршени студенти музике припремати за рад у медијима.

Са вама је Александра Младеновић

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво