Ухвати дан

У оквиру емисије емитујемо: 06:03 Јутарњи дневник; 06:35 Догодило се на данашњи дан; 07:00 Вести; 07:05 Добро јутро децо; 08:00 Вести; 08:10 Српски на српском

Из садржаја емисије издвајамо:

У Београду је почео да важи нови систем наплате карата у јавном превозу. Тим поводом одржан је и протест грађана на коме је тражено да се укине наплата превоза.

Да би комунални отпад могао да се рециклира, нишко комунално предузеће „Медијана" ускоро ће почети са селектовањем отпада. На овај начин побољшаће се комунална хигијена у граду, смањиће се отпад који се одлаже на градску депонију, а са радом ће почети нови рециклажни центар. Детаље ћемо чути од нашег репортера из Ниша, Озрена Рашића.

У Културном центру Зрењанин, биће одржана хуманитарна балетска представа, а сав приход је намењен Дечијем одељењу зрењанинске болнице.

У Културном центру Град, у Београду, и овог понедељка се одржава Деликатесни понедељак. У којим деликатесима ће посетиоци моћи да уживају. чућемо од Бојане Љубишић.

Као и сваког првог понедељка у месецу, очекује вас и наша редовна рубрика "Политика од А до Ш". Бавили смо се појмом "нове левице". Повод за то је победа ултралевичарске партије Сириза на парламентарним изборима у Грчкој. Рубрику су припремили Марко Милојевић и Чедомир Савковић.

Од Реље Трајковића ћемо чути шта је ново у свету спорта.

Овог понедељка са вама је Александра Младеновић.
Радио Београд 1, 06-09

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво