Velika energija malog Bogdana

Sedmogodišnji Bogdan Ivković od rođenja ima neobičnu moć - njegovo telo privlači metal poput magneta. Što je aktivniji, više zrači. Lako svojim darom kvari aparate, ali još lakše otklanja epileptične tegobe svoje majke.

Bogdan Ivković je sedmogodišnji dečak iz Vlasotinca koji je na prvi pogled sasvim običan. Međutim, njegova osobenost se ispoljava tek kada se svuče do pojasa, jer tada njegovo telo deluje kao magnet.

Naime, na njegove grudi i glavu lepe se viljuške, kašike, novac, daljinski upravljači, mobilni telefoni.

„Malo mi je hladno, ali već mi je pomalo i dosadilo da ovo stalno pokazujem poznatim i nepoznatim ljudima", kaže Bogdan.

Osim metalnih predmeta dečakovo telo isto reaguje i na porcelan. Sa lakoćom je privukao šerpu tešku skoro 3 kilograma kao i bežični mikrofon reportera.

Za ovo njegovo svojstvo, koje poseduje od rođenja, je do pre mesec dana znala samo njegova majka Svetlana.

„Kada sam gledao na Internetu čoveka kako privlači metalne predmete supruga mi je rekla da to može i naš Bogdan", ističe Slaviša Ivković i dodaje da je bio veoma iznenađen kada je video šta može njegov sin.

„Bogdanu se još kao bebi lepila kašičica za telo", objašnjavala je ushićeno Bogdanova mama.

„Kada sam bila trudna sa njim dobila sam epilepsiju. Od pre dvadeset dana ne uzimam više lekove, jer me Bogdan leči svojom energijom", kaže Svetlana.

Kao beba, kažu, pio je tri litre mleka dnevno.

Kada je aktivniji, njegovo telo više zrači ovu energiju. Pored kompjutera ne sme da bude dugo, jer se kompjuter brzo pokvari.

Lekari su upozorili Bogdanove roditelje da njegova energija mora pravilno da se usmeri i da on ne bi smeo da ide na magnetnu rezonancu ne zbog njega, nego zbog aparata.

U svakom slučaju on je jedno živahno dete. Veliku energiju osete svi koji su u njegovoj blizini, naročito kada se rukuju.

Број коментара 16

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво