Rekorder po broju hapšenja

Ko šta radi, Pol Boldvin izlazi pred sudiju! To mu dođe kao neko zanimanje, jer je ovaj Amerikanac uhapšen čak 154 puta.

Četrdesetdevetogodišnji Pol Baldvin iz američkog Portsmuta u Nju Hempširu nastavio je da obara sopstveni rekord, jer je pre par dana uhapšen po 154. put.

Američki, a možda i svetski rekorder po broju hapšenja, ovog puta je završio iza rešetaka zbog toga što je ukrao dva pakovanja sa po 18 konzervi piva i jedno sa 12 "badvajzera" u Mejnu, što su potvrdile kamere za nadzor.

Naravno, Boldvin, koji je policiji rekao da živi u ulici Bruster, nije se pojavio pred sudom i pored gomile naloga koji su mu upućeni, pa je priveden, rekao je šef policije Ed Strong. Pošto opet nije imao za kauciju, do suđenja zakazanog za 9. avgust će sedeti u pritvoru.

Spisak prekršaja mu je beskonačan i malo je stvari zbog kojih nije odgovarao - osam povreda poseda, četiri pokušaja prevare sa osiguranjem, krađe, podmetanje požara, uzimanje ukradene robe...

Nikada, doduše, nije pravio teška krivična dela, kao što su ubistva ili oružane pljačke. Pre godinu i po dana uhapšen je zbog krađe limenke piva koja košta dva dolara, a morao je da plati kaznu od 5.000 dolara, koja mu je zamenjena za zatvor.

Par dana nakon što je izašao iz zatvora potukao se u pabu, zbog čega je bio uhapšen 153. put i osuđen na godina dana zatvora.

Pre 154. hapšenja, na slobodi je proveo čitave dve sedmice.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво