Читај ми!

Šta smo najviše guglali – nove mere, pojam koji je prvi po broju pregleda u Srbiji

Kompanija „Gugl“ tradicionalno je objavila listu najpretraživanijih pojmova koji su bili u centru pažnju srpskih korisnika u 2021. godini. Na listi su i sportisti koje smo najviše „guglali“ ove godine, ali i najpretraživaniji televizijski program.

Nove epidemijske mere, kao i prijava za dobijanje 30 evra, najviše su interesovale građane Srbije u 2021. godine, sudeći prema Guglovoj tek objavljenoj listi, dok se pojam Krizni štab nalazi na trećem mestu.

Čuveni pevači Marinko Rokvić i Đorđe Balašević, koji su ove godine preminuli, takođe su u top pet pojmova koji su pretraživani na Guglu u Srbiji.

Kada je reč o televizijskom sadržaju, Gugl je u tu kategoriju uvrstio serijski i rijaliti program koji je najviše zanimao naše građane.

Serije „Crna svadba“, emitovana na RTS, zauzela je prvo mesto u pretraživanju u Srbiji u 2021. godine, dok su serije „Kalkanski krugovi“ i „Tajne vinove loze“, takođe, prikaze na RTS-u zauzele četvrto, odnosno peto mesto.

Na drugom mestu u ovom delu liste je Zadruga 5, dok je južnokorejska Netfliksova serija Squid Game, planetarno popularna, na trećem mestu.

Prvi na Guglovoj listi u kategoriji sportista i sportiskinja je teniser Novak Đoković, zatim sledi olimpijska šampionka Milica Mandić, dok je na trećem mestu danski fudbaler Kristijan Erikson.

Od srpskih sportista u prvih deset najpretraživanijih na Guglu u Srbiji ove godine su i odbojkašica Tijana Bošković (peto mesto), atletičarka Ivana Španović (šesto), zlatna karatiskinja Jovana Preković (osmo) i fudbaler Aleksandar Mitrović (deseto).

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво