Читај ми!

Nudisti se izgubili u šumi bežeći od jelena, policija morala da ih spasava

Australijska policija kaznila je dvojicu nudista sa po 1.000 dolara nakon što je helikopter morao da bude poslat po njih jer su se izgubili u šumi nakon bliskog susreta sa odraslim jelenom.

Policija Novog Južnog Velsa kaznila je dvojicu muškaraca jer su boravili na plaži koja je zatvorena u skladu sa merama protiv širenja koronavirusa.

Dok su uživali na praznoj plaži južno od Sidneja, nudiste je uplašio odrasli jelen od koga su pobegli u obližnju šumu u kojoj su se izgubili.

Policija je morala da pošalje helikopter. Pilot je primetio nagog 30-godišnjeg muškarca sa rancem na leđima na jednoj od šumskih staza.

Nakon dalje pretrage, pronašli su i 49-godišnjeg muškarca, koji je bio delimično obučen.

Njih dvojica su rekli policijajcima da su bili na obližnjoj plaži kada ih je uplašio jelen zbog čega su otrčali u šumu.

Obojica su odvedeni u policijsku stanicu gde su kažnjeni sa 1.000 australijskih dolara zbog kršenja zabrane stanovnicima Sidneja od putovanja van grada.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво