Читај ми!

Zašto je dobro zaviriti u „Škrabotine o preživljavanju kancelarije"

Suočavanje sa porodičnim obavezama i zadacima na poslu, posebno u doba pandemije, poslužili su kao inspiracija za crteže umetnice iz Indije, koja njima poručuje da „niste sami i da niste jedini kada u tom žongliranju nekada - ne uspete, ili ispadnete smešni".

Umetnica iz Indije Šilpi Samson, crta komične i zanimljive stripove u kojima prikazuje svakodnevne životne situacije pod nazivom Škrabotine o preživljavanju kancelarije

Šilpi se bavi stripovima oko dve godine, a koliko njeni prikazi mogu da zabave, pokazuje i broj sledbenika na Instagramu, koji je prešao 21. hiljadu. 

Svakog dana Shilpi od pratilaca prima poruke u kojima joj kažu da se raduju njenim „crticama iz života", jer ih čine nasmejanim, dirnutim ili jednostavno malo manje usamljenim. 

Šilpi je napomenula da je sve počelo tako što je crtala kako bi pobegla od monotonije na poslu i radnog vremena u kancelariji, od devet do pet sati. 

Danas, posle nekog vremena, izgleda da ova umetnica ima plemenitu misiju da razveseli ljude i nasmeje ih svojim talentom i kreativnošću. 

„Moji stripovi govore o jednostavnim problemima s kojima se ljudi, posebno žene, suočavaju u svakodnevnom životu, i te situacije su predstavljene na jedan lagan način. Iako se zasnivaju uglavnom na mojim vlastitim životnim iskustvima, bila sam prijatno iznenađena brojem ljudi koji su se mogli povezati s njima. To me samo po sebi podstaklo da crtam češće i više", rekla je Šilpi.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво