Читај ми!

Kurir „superheroj“ uhvatio dvogodišnju devojčicu koja je padala sa 12. sprata

Ngujen Ngok Man sedeo je u svom kurirskom kombiju u Hanoju čekaući da isporuči robu kada je začuo plač deteta. Kada je progurao glavu kroz prozor video je malo dete na terasi i čuo ženu kako viče.

Lokalni vijetnamski mediji navode da je Ngujen (31) isprva mislio da je dete samo nestašno i da majka viče na njega, ali je brzo shvatio da je situacija mnogo ozbiljnija kada je video devojčicu na ivici terase 12. sprata.

„Video sam je kako se penje na ivicu balkona. Iskočio sam iz kola i popeo se na krov od 2, 3 metra kako bih imao bolju poziciju“, rekao je kurir za medije.

Kada je počela da pada ispružio je ruke što je više mogao nadajući se da će je sprečiti da padne pravo na zemlju.

„Srećom, pala mi je pravo u krilo. Brzo sam je zagrlio. Video sam kako joj krv curi iz usta. Veoma sam se uplašio“, ispričao je Ngujen za Vijetnam tajms.

Devojčica je prevezena u Nacionalnu dečju bolnicu gde su doktori rekli da je iščašila kuk, ali da nije pretrpela nikakve druge ozbiljnije povrede.

Doktor Le Ngok Duj rekao je da su je posle snimanja stavili u gips i pažljivo nadgledaju njeno stanje.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво