Читај ми!

Ukrasi - svaki sjajni kutak ima svoju priču

U čaroliji možete da uživate i na terasi, pokazala je porodica Marjanović iz Kragujevca, koja svoje novogodišnje ukrase pravi sama.

Šta je sve potrebno za bajku? Složna, vredna porodica, pregršt ideja, darovi prirode i mnogo rada. I baš to su Marjanovići: od jela, šišarki, grana, žice, sijalica i lampiona - napravili su svoju novogodišnju bajku.

Nije problem kupiti sve gotovo.Onda nema uživanja u svemu tome. Sama izrada ukrasa predstavlja uživanje, a kada sve postaviš tek onda možeš da se izmakneš, pogledaš delo svojih ruku i onda si još više zadovoljan",istakao je Ivan Marjanović iz Kraujevca.

"Bitno ja da mi to volimo, da se radujemo, da uživamo, hteli smo da napravimo neko zaleđeno kraljevstvo, bajkicu", rekla je Marina Filka Marjanović.

Sve je više kragujevačkih domova i dvorišta koja svojom lepotom raduju i domaćine i prolaznike. Svaki sjajni kutak ima svoju priču. Marjanovići su svoj dom počeli da ukrašavaju pre 18 godina kako bi obradovali svoju decu. Sada su već ozbiljni kolekcionari, koji će ponoć dočekati na terasi - u svom ledenom bajkovitom selu.

"Imamo tople čajeve,tople napitke, dobro smo raspoloženi, važno je da smo svi skupa i mislim da je to nešto najlepše što će biti za doček Nove godine", rekla je Marina Filka Marjanović.

U Novu godinu verujemo i mi, drugi put dočekujkemo Novu godinu sa najlepšim željama. Red je, da nam malo uzvrati.

четвртак, 25. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво