Propao kroz pod kuće u bunar za koji se nije ni znalo da je tu

Vatrogasci u Konektikatu spasili su čoveka koji je propao kroz pod kuće u sedam metara dubok bunar.

Kristofer Taun pomagao je prijatelju da unese nameštaj u kuću u Gilfordu kada je iznenada propao kroz pod u bunar za koji niko nije znao da je tu.

Srećom, bunar nije bio suv, pa je voda ublažila Kristoferov pad.

„Čuo sam pucanje drveta i kada sam pogledao dole pod je popustio. Onda sam počeo da padam“, rekao je Taun za medije.

Bunar je dubok oko sedam i širok metar i po. Kuća u koju je se njegov prijatelj uselio napravljena je 1843. godine, a po svemu sudeći pre nego što je podignuta na njenom mestu se nalazio bunar.

„U nekom trenutku bunar je pokriven samo podom kuće, bez dodatnog sloja materijala, a bunar nije zapečaćen“, navela je policija.

Pošto nije mogao da stopalima dotakne dno, Taun se održavao na površini držeći se za zid bunara dok vatrogasci nisu stigli i izvadili ga.

Број коментара 11

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво